Praktijkruimte huren

Er is per 1 april ruimte op donderdag in de tuinkamer en op maandag en woensdag in de achterkamer.

Ben jij een (zorg)professional die patiënten behandelt en ben je op zoek naar behandelruimte? Of ben je een coach en op zoek naar een praktijkruimte om je onderneming een meer professionele uitstraling te geven? Bij Vleuten Vitaal kun je een behandelruimte huren om je eigen praktijk op te zetten of juist uit te breiden.

Je kunt onze ruimtes ook als een rustige werkplek gebruiken. Om lekker buitenshuis te kunnen werken met de mogelijkheid om klanten te ontvangen. 

We zijn altijd op zoek naar aanvulling van ons team van specialisten en komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.
Ben je een haptonoom, massagetherapeut, orthomoleculair therapeut of werk je met voedingsadviezen? Dan zijn we EXTRA nieuwsgierig naar een samenwerking met jou.

Onze benedenruimtes (van ongeveer 10m2) beschikken over een hoog/laag behandelbank, een eigen wastafel, tafel en stoelen en airco. Het gebruik van de wachtkamer, pantry en Wifi zijn inbegrepen. In het pand zit een zaaltje voor bijvoorbeeld workshops en lezingen. Ook deze is te huur. Huren is inclusief en met een aantal leuke en gedreven collega’s natuurlijk!

De ruimtes op de totaal vernieuwde bovenetage, inclusief toilet en keuken, zijn momenteel volledig verhuurd.  

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer komen kijken? Of wil je op de hoogte gehouden worden in geval er ruimte vrij komt?
Neem dan contact op met Corenne Boeve via info@corenneboeve.nl.

Tarieven

Ruimte

Behandelkamer

Oefenzaal

1 dagdeel

€ 38,50

€ 25 (avond)

2 dagdelen

€ 77

€ 40

3 dagdelen

€ 93,50

4 dagdelen

€ 110

Genoemde prijzen zijn richtprijzen en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Huurprijzen zijn vrijgesteld van BTW en gelden per week. Hierbij geldt een minimale afname van 26 weken. Bel Corenne Boeve voor overleg over jouw opties en dagen. Ook op zaterdagen kan er gewerkt worden bij ons.

Tuinkamer op de begane grond

Achterkamer op de begane grond

Eerste etage

Oefenzaal

Wachtruimte

stoel-mp_orig.jpg