De therapeuten

Carla

​​Carla is gespecialiseerd manueel therapeut op het gebied van hoofd-, hals-, nek- en kaakklachten (craniofaciaal therapeut).

Haar motto is dat elk menselijk lichaam een persoonlijke aanpak, een grondige analyse en een effectief behandelplan verdient.

​Door een brede visie en continue scholing zorgt zij voor een kundig en persoonlijk behandeltraject met een flinke scheut zorgzaamheid.

​Ook met langer bestaande lage rug of nekklachten vindt Carla met haar open en kritische blik van jarenlange ervaring altijd weer een nieuwe invalshoek voor herstel. 

Carolien

​Vitaliteit voor vrouwen is de missie van Lien massagetherapie & hormoonbalans.
Carolien laat vrouwen en kinderen ervaren wat hun lichaam te vertellen heeft door holistische massage. Ruim een uur hoef je helemaal niets en krijg je aandacht voor jou alleen. De massage is afgestemd op wat jij nodig hebt. Dat kan stevig zijn, maar ook rustig en zacht.
Ook begeleidt Carolien vrouwen met (hormonale) klachten, zoals de overgang  stemmings-wisselingen, gebrek aan energie, een paar kilo teveel of het niet lekker in je vel zitten.
Massage en hormoonbalans vullen elkaar aan. Veel vrouwen ervaren stress en dat is één van de eerste dingen die je hormonen uit balans haalt. Vanuit een brede blik kijk je samen naar je gezondheid, ontspanningsmomenten, goede voeding, beweging en mindset. Stap voor stap begeleidt Carolien je op weg naar een vitaler leven door je te laten ervaren wat je zelf kan doen om klachten te verminderen.

Corenne

Corenne is gespecialiseerd manueel therapeut en behandelt aanblijvende klachten aan gewrichten en spieren.

De behandelingen bestaat uit manuele technieken gecombineerd met houdings- en bewegingsoefeningen gericht op herstel van hele klachtenbeeld. Er wordt gewerkt vanuit de visie dat spieren, botten, zenuwen en bindweefsel met elkaar in verbinding staan en elkaar bij klachten negatief maar bij herstel positief kunnen beïnvloeden.

​Door haar scherpe oog voor detail en haar onuitputtelijke toolbox aan kennis en kunde, ontstaat er een behandeling die uniek en specifiek is voor elke cliënt.​​​

Esther

Esther Warnaar is afstuderend als haptotherapeut en werkt vanuit de gedachten: Als je gevoel meedoet, voel je beter wat bij je past, wat je behoeften zijn en waar je grenzen liggen. 


Haptotherapie leert je signalen van je lijf beter te voelen, te herkennen en begrijpen, zodat je hier op de juiste manier op kan reageren. Het is een combinatie van lichaamsgerichte oefeningen, aanrakingen en gesprekken. We ontdekken op welke manieren je gewend bent te reageren en wat dit je oplevert, zowel in positieve en negatieve zin. Hierna kun je ervoor kiezen of je andere manieren van reageren wilt aanleren.


Esther werkt doelgericht en kan vlot samen met jou tot de kern komen. Naast haptotherapie heeft ze ruim 20 jaar werkervaring als ergotherapeut, waardoor ze een brede kennis heeft van het lichaam en mogelijke aandoeningen.

Jade

Jade is orthomoleculair therapeut in opleiding bij de Ortho Health Foundation. In de orthomoleculaire therapie staat het adviseren van gezonde en gevarieerde voeding centraal, aangevuld met hoge doseringen supplementen. Afhankelijk van ieders persoonlijke situatie en leefstijl, wordt gekeken naar de beste manier om  lijf en geest in balans te krijgen.
 
Door gezondheidsklachten tijdens en na haar tweede zwangerschap, is Jades interesse gewekt in een gezondere leefstijl. Na veel aanpassingen in haar eigen voedingspatroon en manier van leven, startte ze met haar opleiding tot orthomoleculair therapeut.
 
Haar missie is om mensen bewuster te maken van wat ze eten, drinken en hoe ze leven, zodat zij er uiteindelijk zelf voor kunnen zorgen om lekkerder in hun vel te zitten. Jade neemt de tijd voor jouw verhaal en behandeling., want met orthomoleculaire therapie ben je er niet in één dag. Het vergt vaak een verandering van leefstijl. Dat kost tijd en vraagt om een dosis motivatie. En daar kan Jade jou goed bij ondersteunen.

Melissa

New life skincare staat voor een nieuw leven door een ‘nieuwe huid’. Melissa van Nieuwenhuizen geeft altijd eerlijk en realistisch advies met een passend behandelresultaat.

Zij begrijpt dat uw huidaandoening of bepaalde uiterlijke kenmerken uw zelfvertrouwen ernstig kunnen beschadigen. Bij New life skincare werkt Melissa graag samen met u naar een nieuw leven, vol zelfvertrouwen, door uw huidproblematiek aan te pakken.

New life skincare is ontstaan met de gedachte dat iedereen recht heeft op de juiste huidzorg, op persoonlijke en eerlijke wijze. Daarom neemt Melissa de tijd om uw problemen en wensen door te nemen, en kijkt zij samen met u wat er allemaal mogelijk is.

Yvonne

Yvonne is opgeleid als Psychosociaal, Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut, Hypnotherapeut en Leefstijl / Life Coach.

In haar praktijk behandelt en coacht ze (hoog)sensitieve vrouwen op bewustwording van ongezonde leefpatronen op gebied van stress, emoties, relaties, ontspanning, voeding en beweging. De therapie en coaching is erop gericht om in balans te komen, Body, Mind & Soul en jezelf te ontwikkelen. Naast gesprekstherapie en (energetische) lichaamsgerichte therapie wordt er ook naar je leefstijl gekeken. Behandelingen kunnen helpen bij stress, burn-out, oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, angsten, onzekerheid, depressies, trauma’s, relatie of werk gerelateerde problemen, maar ook lichamelijke klachten zoals, hoofdpijn, buikpijn, rugpijn en chronische pijnen waar geen medische verklaring voor is gevonden.